Navigare
Cos Cumparaturi

Politica de Confidentialitate

GDPR- Confidentialitate

INFORMARE SI ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL-GDPR


Operatorul, SC MIRANDI SRL, cu sediul in Piatra Neam, str. Petru Rares nr 43, bl C1, ap 35 Jud Neamt, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/69/1992 prin intermediul site-ului mirandi-shop.ro prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul derulării activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online .

Datele cuprinse în urma abonarii pe site-ul mai sus mentionat vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

SC MIRANDI SRL prin site-ul mirandi-shop.ro colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale,adrese de email si numar de telefon in urmatoarele scopuri:

a. in scop de vanzare de produse online in urma comenzii ferme primita de la client;

b. in scopul respectarii obligatiilor legale;

c. in scop de marketing(newslettere, emailuri de produse, sms marketing ,concursuri,vouchere , categorii si/sau cautari salvate de tine la favorite )cookie-uri, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite si alte beneficii in scopul utilizatorului
Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:
• consimtamantul dumneavoastra;

• orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte;
Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

• autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :
- Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre SC MIRANDI SRL pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;

- Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;

- Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre SC MIRANDI SRL. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului mirandi-shop.ro

Prin completarea formularului de inregistrare de pe mirandi-shop.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii mirandi-shop.ro in urmatoarele scopuri:

• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea mirandi-shop.ro si a tertilor cu care mirandi-shop.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe mirandi-shop.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar mirandi-shop.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, mirandi-shop.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.


De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea mirandi-shop.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar mirandi-shop.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre mirandi-shop.ro prin email la adresa: contact@mirandi-shop.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa:contact@mirandi-shop.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa: contact@mirandi-shop.ro Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Vom depune toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro  

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).